Ny app leverer informationer om dine kommende kunderBy Redaktionen       March 13, 2017 at 12:41:10 AM


Før ethvert møde, genererer Charlie den baggrundsviden om personen du skal mødes med, så du kan tilpasse din adfærd og forberede din kommunikation så mødet bliver så relevant og målrettet som muligt.


Hvad er Charlie?

Charlie er et værktøj, der finder oplysninger og kompilerer one-pagers med relevante informationer om de personer, du har aftalt møde med - før du møder dem. Før ethvert møde du har registreret i din kalender, genererer Charlie den baggrundsviden du har brug for,  i forhold til at give vedkommende det bedst mulige indtryk af dig som person. Det kan fx. være friske nyheder om den virksomhed vedkommende du skal mødes med arbejder i, men også fritidsinteresser og passioner som ingen af jer havde nogen anelse om at i delte, før du modtogdisse  informationerne fra Charlie.

Verdens mest succesfulde mennesker har alle assistenter, der laver et stort forarbejde for dem, før et vigtigt møde.  Charlie efterligner disse assistenter ved at sende dig kritiske informationer før du går ind til mødet. Så udover at hjælpe dig med at holde bedre møder, så sparer du også flere timer hver uge på research af vedkommende du skal mødes med.

Hvor får Charlie sine oplysninger fra?

Charlie finder sine informationer fra 100.000-vis af kilder. Teknologien sorterer via sociale data fra netværk som Twitter og Facebook for at finde ud af, hvad en person virkelig gerne vil tale om, og hvad der er virkelig vigtigt for dem, at du har brug for at vide. Charlie læser fx. gennem hundrede af tusinder af nyhedskilder og blogs for at finde breaking news om deres selskab og eventuelle artikler, de har været fremhævede i. Charlies algoritmer finder også ud af, hvad du behøver at vide om deres virksomhed ved research på virksomhedens databaser, sociale bios og selskabets hjemmeside.

Hvor sikker er Charlie?

Charlie blev bygget ved hjælp af den bedst tilgængelige udviklingspraksis og appen har gennemført adskillige tests i forhold til  branchens standard sikkerhed, med henblik på generel data sikkerhed.

Alt det Charlie finder er frit tilgængelig på nettet. Charlie udfører blot research på dine vegne og automatiserer denne proces. Man vil kunne finde de samme oplysninger via Google, men det vil tage timer længere, sammenlignet med Charlies hastighed.

Besøg Charlie. 

 Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all postsDownload Form

 

Verification