CHIEF COMMERCIAL OFFICER (CCO) SØGES TIL DANMARKS STØRSTE DIGITALE PERFORMANCEBUREAUBy Digitale Jobs       August 23, 2016 at 06:19:29 PM


GroupM’s performancebureau Quisma søger en Chief Commercial Officer, som kan skalere den eksisterende forretning i DK og aligne med den nordiske forretningsmodel.


Har du solid marketingerfaring fra et digitalbureau, konsulenthus eller en virksomhed, og vil du være en del af en fremsynet organisation med skyhøje ambitioner og plads til at innovere? Er din motivation at udvikle markedets mest effektfulde digitale kampagner og opbygge et stærkt brand i Danmark? Er du en troværdig og en dygtig digital rådgiver, der på seniorniveau forstår at sætte sig i lead på at drive stærke performanceløsninger for kunderne? Så er du garanteret vores nye CCO.

JOBBET

Vi søger en kompetent, ambitiøs og erfaren CCO til selvstændigt at designe og udvikle, hvad skal blive Danmarks største Performancebureau. Vi er i dag 100 specialister, som skal orkestreres og aktiveres på de rigtige kunder. Vi leder efter en person, der elsker at sælge og opsøge potentielle kunder, og som kan tage ansvar for den fulde produkt-palette fra strategisk til operationelt niveau.

Som Chief Commercial Officer er din vigtigste opgave at hente nye kunder ind, sætte det rigtige hold på kunden, varetage relationerne med eksisterende kunder og vise en gunstig udvikling i såvel top som bundlinje. Du får ansvaret for, blandt andet gennem dit eget og vores netværk, at opdyrke din egen kundeportefølje, og du skal kunne lede og koordinere husets forskellige specialistenheder. Sammen med det øvrige team på kunderne skal du sikre performanceløsninger på højt niveau og sikre stærk eksekveringsdrift.

DINE KVALIFIKATIONER

Du har minimum 6 års erfaring fra et digitalbureau, konsulenthus eller i en marketingafdeling
Du er nysgerrig og har en stor interesse for nye digitale medier og teknologiske platforme
Du har et succesfuldt forhold til dine tidligere kunder og har skabt synlige resultater
Du er opsøgende, systematisk og relationsopbyggende i din pipeline
Du har som minimum, erfaring med SEM, SEO & Programmatic Display
Du forstår, hvad det vil sige at være Digital Trailblazer
Du er entreprenør og har bevist at du kan bygge en forretning.
HVAD TILBYDER VI?

Vi kan tilbyde et job i et højt gear i en spændende organisation, beliggende midt i København K, 5 minutter fra Kgs. Nytorv. Vi er drevet af entreprenørånd og arbejdsglæde, og hos os er din mening og dine evner vigtige. Vi har en flad organisation, der lægger vægt på gode kollegaer og et højt fagligt niveau. Du vil blive en del af en nystartet specialistenhed i en stilling, som vil udvikle sig i takt med dine kvalifikationer og ambitioner. Du vil få alt det ansvar, du drømmer om og frihed til at realisere dine egne mål.

HVEM ER VI?

Quisma er GroupM’s nordiske performancebureau. Vi yder rådgivning og eksekvering inden for intelligente digitale performanceløsninger til x-commerce virksomheder. Vi er en dynamisk og ambitiøs virksomhed med højt til loftet og et stærkt nordisk og internationalt netværk. I kan læse mere om GroupM på www.groupm.dk

ANSØGNING

Send venligst din ansøgning til signe.hede@groupm.com hurtigst muligt og senest den 31. august 2016. Vi planlægger at afholde samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Quisma, Denmark, Lasse Clarke Storgaard, enten via mail til lasse.storgaard@groupm.com eller på telefon 6044 0020.Digitale Jobs

Digitale JobsView all posts
Download Form

 

Verification