I en spektakulær konsolidering i den danske techverden køber Falcon.io sin danske konkurrent Komfo af Sitecore.

Falcon.io er europæisk markedsleder indenfor løsninger til social media management og customer experience, og opkøbet kommer efter et år med 40 procent vækst for det danske selskab.

Falcon.io køber Komfo kontant af den nuværende ejer, Sitecore, for et fortroligt beløb uden at rejse yderligere kapital.

Komfo leverer en ledende social media relations-software, og opkøbet styrker Falcon.io’s position, både i Europa, men også i USA, hvor selskabet oplever kraftig vækst.

Ulrik Bo Larsen, stifter og CEO i Falcon.io, siger:

“Komfo er i verdensklasse indenfor social ads og analytics, og vi glæder os til at kunne tilbyde det til vores kunder over hele verden. Komfos eksisterende kunder vil opleve en bredere og stærkere service – og her i Falcon.io vil vi styrke vores team med dygtige nye kolleger.”

De to selskaber har nogenlunde samme målgruppe af store og mellemstore virksomheder, men Falcon.io er dog væsentligt større, især internationalt. Falcon.io’s kundebase tæller efter fusionen over 1500 virksomheder globalt.

Rasmus Møller Nielsen, medstifter og CEO i Komfo, siger:

“Det er helt specielt når to af verdens førende produkter bor 500 meter fra hinanden. Hvis de to ting, vi har opbygget, bliver lagt sammen, kan det forhåbentlig skabe grundlaget for en stor fælles succes i fremtiden. Jeg glæder mig til at se Komfos potentiale blive indfriet gennem Falcon.io’s store rækkevidde.”

Rasmus Maltha-Smith, VP Strategic Projects, Sitecore siger:

“Det har været en fornøjelse at arbejde og samarbejde med Komfo gennem de seneste år, og vi ønsker Falcon.io og holdet alt godt fremover.”

Falcon.io vil integrere hele Komfos kundebase, implementere Sitecore-Komfo Connector-integrationen fuldt ud og fortsætte med at hjælpe selskabernes fælles kunder til succes.

Komfos kunder vil fortsat opleve samme høje niveau af service, da både customer- og serviceteams fortsætter i Falcon.io. Falcon.io ser frem til at modtage nye kolleger fra Komfo på H.C. Andersens Boulevard i København eller på Falcon.io’s kontorer i New York, Berlin og Budapest, og Komfos kontor i Sofia vil nu blive et Falcon.io-kontor.

Fakta:

Købesummen er ikke offentliggjort.

Falcon.io har betalt købesummen kontant uden at rejse yderligere kapital.

Falcon.io’s omsætning voksede over 40 pct. organisk i 2017, og i 2018 forventer Falcon.io med opkøbet også en vækst i omsætningen på over 40 pct.

Komfo har 65 medarbejdere, heraf 30 i Danmark. Det betyder, at Falcon.io bl.a. bliver styrket med et højt specialiseret udviklerteam.

Falcon.io har før opkøbet 200 medarbejdere, heraf 135 i Danmark.

Falcon.io’s løsning er anerkendt af både Facebook, Linkedin og Instagram, som alle har indlemmet Falcon.io i deres eksklusive partnerprogrammer.

Om Falcon.io

Falcon.io leverer en integreret SaaS-platform til social media listening, engaging, publishing og management af kundedata. Virksomheden gør deres kunder i stand til at udforske det fulde potentiale af digital markedsføring ved at håndtere adskillige ‘kunde-touch points’ fra én platform.

Falcon.io’s globale kundeportefølje inkluderer blandt andet Carlsberg, Toyota, William Grant & Sons, Momondo, Panasonic, Coca-Cola, and mange flere.

 

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Download Form

 

Verification