Falcon.io bliver Nordens første LinkedIn partnerBy Kristian Rasmussen       August 08, 2017 at 02:00:16 PM


I dag tilføjes endnu et vigtigt socialt netværk til listen over danske Falcon.io’s partnerskaber.


LinkedIn annoncerede partnerskabet i går mandag d. 7. august klokken 18 dansk tid.


“Vi går rundt med ekstra brede smil i dag. Dels er vi utroligt stolte af partnerskabet, men i lige så høj grad fordi vi nu kan lave flere værdiskabende LinkedIn-funktioner til vores kunder – og være blandt de første i verden til at gøre det,” fortæller Mikael Lemberg, Director of Product Ecosystem hos Falcon.io.Falcon.io får eksklusiv adgang til LinkedIn’s API


Og hvad så?


Konkret betyder partnerskabet, at Falcon.io’s kunder nu kan se data fra annoncering på LinkedIn direkte i Falcon.io. Her kan man se sammenhæng mellem budget, eksponeringer, resultater og pris per klik – og hvad klikket har ført til på kundens website.


På den måde får kunden samlet overblik over, hvilke annoncer og budskaber, der klarer sig bedst – på tværs af sociale netværk. Og hvilke elementer man bare skal slukke for, fordi de måske er spild af penge.De vigtigste netværk: LinkedIn, Facebook, Instagram,


De seneste 12 måneder er 66 procent flere af Falcon.io’s kunder begyndt at bruge LinkedIn i markedsføringen på sociale netværk.


“Vi er nu officielle partnere med både Linkedin, Facebook og Instagram og kan derfor tilbyde vores kunder samlet adgang til data fra de absolut vigtigste netværk direkte i vores platform. Som en global spiller på markedet for social media-platforme er det ekstremt vigtigt for os – og vores evne til at tiltrække og servicere kunder over hele verden,” siger Mikael Lemberg.


“Indrulningen i LinkedIn’s partnerprogram er en stor anerkendelse af Falcon.io’s evne til at bygge løsninger af høj kvalitet, der gør en reel forskel for vores kunder. Partnerskabet giver os mulighed for at tilbyde nye LinkedIn-integrationer før alle andre,” siger Mikael Lemberg.


https://business.linkedin.com/marketing-solutions/blog/linkedin-news/2017/announcing-the-expanded-linkedin-marketing-partner-program-LinkedIn facts


Over 500 millioner brugere i over 200 lande.


Over 2 millioner brugere i Danmark.


66 procent stigning seneste 12 måneder i antallet af virksomheder, der publicerer på LinkedIn gennem Falcon.io.


Antal partnere i LinkedIn’s partnerprogram: 37
https://business.linkedin.com/marketing-solutions/marketing-partners/find-a-partnerOm Falcon.io


Falcon.io leverer en integreret SaaS-platform til social media listening, engaging, publishing og management af kundedata. Virksomheden gør deres kunder i stand til at udforske det fulde potentiale af digital markedsføring ved at håndtere adskillige ‘kunde-touch points’ fra én platform.


Falcon.io’s globale kundeportefølje inkluderer blandt andet Carlsberg, Flying Tiger, IWC Watches, Mentos, Redken, Coca-Cola og mange flere.


Besøg Falcon.iohttps://www.falcon.io/ eller https://twitter.com/falconio.


(Tidligere kendt som Falcon Social, skiftede navn til Falcon.io i maj 2016.)
Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen

Partner & Co-founder af Digital247 i Danmark, Mexico og Spanien. Online-iværksætter og SALES PRO, der ligeledes rådgiver B2B virksomheder i salg, new business og lead generering. Bosat i Mexico City siden 2010.

View all posts
Download Form

 

Verification