Giver ny e-commerce teknologi konkurrencemæssige fordele?By Redaktionen       August 20, 2017 at 10:47:35 PM


Op mod 80% af de B2B e-commerce løsninger, der er i brug anno 2016 bygger på teknologi, der er mere end 5 år gammel.

En analyse bragt i Harvard Business Review understøtter, at ny teknologi, som optimerer kundeoplevelsen, kan give forretningsmæssige gevinster – også i B2B verdenen.

e-commerce
kilde: http://blogs.sas.com/content/customeranalytics/files/2014/10/HBR-Infographic.jpg

Hvor ser I jer selv henne? Er det nogle brancher, der stikker ud eller stikker af? Hvem ser I som ledere og følgere indenfor jeres brancher? Tør I placere jer selv?

Kan en tunet Spitfire konkurrere med et moderne F35 jagerfly?


Under 2. verdenskrig var Spitfire-fly’et (jagerfly fra 2. Verdenskrig, red.) en heltemaskine – ganske enkelt. Den var elsket og frygtet. Det var datidens højeste standard.

Når jeg anvender analogien, så er det for at illustrere, at moderne (digitale) teknologier gør det mere usynligt, hvilken model, man anvender. Hvor gammel er modellen? Performer den? Hvad måler man på? Hvad er standarden? Hvad kan den nyeste teknologi i forhold til ældre modeller?

Forestil dig en Spitfire rasle afsted med alskens chip-tuninger, tilkoblede areodynamiske anordninger, ekstramotorer monteret, digitalt udstyr installeret, gps, radar you name it. Sådan er der en del e-commerce løsninger, der ser ud set fra maskinrummet. Ville du foretrække at flyve i en tunet spitfire anno 2016, eller ville du ønske, at du satte dig bag styrepinden på et F35 jagerfly? Anvender du ny eller ældre teknologi i din B2B e-commerce løsning? Hvis du anvender en ældre model, hvordan måler du så, om du fastholder din markedsposition?

Bestil den gratis e-Commerce guide fra evision via formularen nedenfor og bliv opdateret på de seneste trends og tendenser for e-commerce både i Danmark og i udlandet.

Download Dokument

 

Verifikation
Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all posts
Download Form

 

Verification