Gratis e-bog: Sådan laver du en SEO-analyse af dit websiteBy Redaktionen       April 16, 2016 at 12:07:22 AM


Lær, hvordan du laver teknisk SEO-analyse på en hvilken som helst hjemmeside ved hjælp af syv simple trin.

Hvis du vil til tops i Googles søgeresultater er det ikke nok at have det rigtige indhold. Du skal også gøre det nemt for Google at finde og indeksere indholdet. Det kræver at teknikken er i orden.

I denne e-bog vil du blive guidet igennem de 7 vigtigste trin i teknisk SEO og få tip til, hvordan du laver analyserne selv.

I guiden lærer du, hvordan du på en smart måde sørger for, at Google gennemgår din hjemmeside korrekt. Det hjælper Google med at indeksere og værdifastsætte din hjemmeside mere optimalt, uanset hvilken størrelse den har.

Når du følger guiden, kan du derfor forstærke din hjemmesides synlighed og forbedre dens placeringer i søgeresultaterne.

I e-bogen kan du blandt andet læse om:

  • Analyseværktøjer

  • Indeksering og gennemgang

  • Duplikeret indhold

  • Hjemmeside-arkitektur

  • Gennemgangsfejl & HTML

  • Hastighed

  • Mobil


Desuden får du en tjekliste med 45 punkter som hjælper dig til at forbedre din Google placering. De 45 punkter giver dig et indblik i sundheden af din hjemmeside og kan give dig en klar plan for hvilke fokusområder du bør sætte ind på først.Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all posts
Download Form

 

Verification