Gratis e-bog: Rebranding og energiboost for SMV segmentetBy Redaktionen       November 24, 2016 at 06:56:34 PM


Mange virksomheder - især i SMV segmentet - har en tendens til at søge udad, når det gælder metoder til at skabe vækst og værdi. Man søger efter nye metoder, modeller og genveje i den skov af muligheder der tilbydes.

Men sandheden er, at det stort set altid betaler sig først at vende blikket indad – mod virksomhedens eget DNA. Genfinde den kernestyrke, virksomheden bygger på. Og med den som udgangspunkt skabe den stærke og klare fortælling, der skal være motor på vejen mod øget værdi.

Det store uudnyttede SMV-potentiale


Denne øvelse er, i Mantras optik, særlig relevant for danske SMV’er. Hårdtarbejdende virksomheder, der bidrager med gode idéer, stærke produkter og ydelser i høj kvalitet –MEN som i alt for mange tilfælde ikke får det udbytte af anstrengelserne, de har fortjent.

Ofte fordi de netop ikke har defineret deres indre styrker og deres fortælling præcist og tydeligt.

Det svarer til at køre med et styresystem, der ikke er opdateret. Det virker stadig, men det er langsomt, tungt at arbejde med og værst af alt – det udgør en daglig sikkerhedsrisiko.

Og i forbindelse med en outdated strategi og selvforståelse er det ikke bare serverne der kan gå ned. Det er potentielt hele virksomheden.

Denne e-bog er ikke en facitliste eller en gør-det-selv manual. Den er en introduktion til Mantras gennemprøvede metode til rebranding og energiboost for small/medium businesses.

Du får inspiration omkring

  • At al vækst starter med virksomhedens DNA og det store uunyttede potentiale der findes i mange virksomheder.

  • Refleksion over Den daværende svenske statsminister Tage Erlander kommentar til Jens Otto Krag, da han så hans overfyldte kalender, og sagde “När får han tid att fundera?”

  • Værdipyramiden, der har fokus på at A. Forstå jer selv og jeres drivkræfter B. Forstå jeres værdi og potentiale

  • Guiden med de 6 teser til at forstå jer selv. Fokus er på Sult, Synlig værdi, Netværk, Lokal/Global, Ressourcer & Teknologi

  • 8 trin til at forstå jer selv

  • Mantra, hvem vi er, og hvorfor vi er interessante at netværke med
Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all posts
Download Form

 

Verification