Kontaktdirektør hos Business Science NordicBy Digitale Jobs       September 01, 2016 at 03:08:34 PM


Jobbet

Du skal sammen med et team af dygtige kolleger indsælge og gennemføre komplekse data- og modelleringsbaserede projekter for flere af Danmark og Nordens mest professionelle annoncører og rådgive dem omkring optimering af deres marketinginvesteringer og andre relevante forretnings-KPI’er.

Alle annoncører er kunder hos et af GroupM’s mediabureau’er (MediaCom, Mindshare, MEC, Maxus eller MediaBroker), og du skal i samarbejde med disse bureauer identificere, planlægge og præsentere relevante projekter. Selve projektet vil du gennemføre i tæt samarbejde med de dygtige analytikere hos Business Science Nordic. Du vil få dit eget ansvar for udvalgte kunder, bureauer og budgetter.

Vi forventer også du kan bidrage aktivt til videreudvikling af virksomhedens faglige kompetencer og ydelser specielt indenfor udnyttelsen af digital data og teknologi.

 Faglige og personlige kvalifikationer:

  • Videregående uddannelse på Cand. Merc. niveau

  • 5 år+ erfaring fra arbejde som konsulent/rådgiver indenfor marketing, markedsanalyse, mediabureau, reklamebureau, digitalt bureau eller lign.

  • Erfaring med at drive egen kundeportefølje og –budget

  • Erfaring med mediarådgivning

  • Kendskab til digital marketing og digitalt mediaindkøb er en stor fordel

  • Evner at formidle resultater på en overskuelig og forståelig måde og at sætte sig ind i kundens forretning med et bredt perspektiv

  • Er tillidsvækkende og grundig og arbejder naturligt med en analytisk og struktureret tilgang til problemstillinger

  • Er rutineret i Microsoft Office pakken – specielt PowerPoint og Excel, og kan selvstændigt udforme inspirerende og ”to the point” præsentationer


Passer ovenstående på dig, og har du desuden et stort personligt og fagligt engagement, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Business Science Nordic tilbyder:

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et team på totalt 18 personer, med kontor i København K, 5 minutter fra Kgs. Nytorv. Som teknisk hovedkontor for Norden og som en del af GroupM-koncernen med over 400 ansatte i Danmark alene vil du få en spændende kontaktflade med dine kollegaer. Vi tilbyder tillige attraktive ansættelsesvilkår, som aftales individuelt med udgangspunkt i vores krav og dine forventninger.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV og relevante papirer til Managing Director, Jan Nielskov på jan.nielskov@business-science.dkhurtigst muligt.Digitale Jobs

Digitale JobsView all posts
Download Form

 

Verification