Microsoft er med i nyt dansk mini-dramaBy IUM       October 03, 2017 at 02:34:44 PM


Kortfilmen “Walter & Alma” er på shortlisten til de danske The True Awards, der belønner reklamefilm i alle genrer og platforme.

Filmen, som Microsoft har produceret, optræder også på to finale shortlister ved de kommende ”Lovie Awards”.

Filmen er nomineret i kategorierne “Integrated Campaigns” og “Comedy”. Derudover har filmen mulighed for at vinde the Peoples’ Choice Award, hvis den tiltrækker stemmer nok.

Unikt dansk projekt

Microsofts’ filmprojekt er et unikt dansk eksempel på unbranded content, altså film content med hverken brand eller produkt. Den er slutproduktet af en taktisk Microsoft-kampagne, hvor skuespiller/forfatter Thomas Levin i foråret fik til opgave at skrive og instruere sin første kortfilm.

Thomas Levin har tidligere skrevet flere succesfulde teaterstykker og vundet en Reumert for ’årets dramatiker’ samt priser som skuespiller – men han har aldrig instrueret film.

Ikke desto mindre fik han frie hænder til at lave præcis den film, han ville, bistået med sparring fra Marvelous. Eneste krav til produktionen var, at Microsoft Office 365 blev brugt som platform for al planlægning, kommunikation og skrivearbejde.

Resultatet blev filmen ”Walter & Alma” på 29 minutter, der har Kim Bodnia på rollelisten.

Hæder til digital kreativitet

The Lovie Awards er den europæiske søster til de amerikanske Webby Awards.Ved Lovie Awards uddeles der også hæder til de bedste, kreative arbejder i så forskellige kategorier som websites, internet-video, online-Advertising, mobile & apps og sociale medier.

Vinderne annonceres den 11. oktober.

 IUM

IUM

IUM er et fullservice mediabureau, der er etableret i Danmark i 1992. Fra at være et kontor med 14 ansatte, beskæftiger IUM Danmark i dag mere end 125 medarbejdere. IUM er del af den internationale koncern, IPG Mediabrands, der sikrer adgang til branchens nyeste produkter og værktøjer samt et unikt netværk repræsenteret i mere end 127 lande. IUM er samtidig del af den danske Mediabrands-gruppe, der tæller fem specialiserede bureauer. IUM har kontor i det centrale København og i Aarhus.

View all posts
Download Form

 

Verification