Softwareudvikler søges til softwarefirma i rivende udviklingBy Digitale Jobs       August 09, 2016 at 03:51:40 AM


Hos CUBES software søger vi en udvikler, der har mod på og lyst til at følge vores vækstrejse. Du bliver en del af en lille virksomhed med stort potentiale, som vi er godt i gang med at udleve. Der er rig mulighed for at udvikle sig i takt med firmaets udvikling, hvilket giver gode karrieremuligheder. Med tiden bliver vi flere på kontoret, og du vil få lov til at præge din stilling og faglige retning.


Dine opgaver
Vi er et lille team, og du vil derfor få en række forskellige opgaver. Det giver mulighed for at prøve flere områder samt fordybe sig i specifikke programmer. Du vil bl.a. komme til at arbejde med:
  • Systemintegrationer hvor du skal samarbejde med kunder og andre software leverandører

  • Database udvikling

  • Udvikling af nye moduler og forbedringer til funktionalitet

  • Udvikling, optimering og forbedring af UI/UX


Dine erfaringer og kompetencer:
  • Du har erfaring med SQL

  • Du har arbejdet eller har lyst til at arbejde med webservices

  • Du har erfaring med .NET udvikling herunder ASP, C# og HTML5

  • Det kunne være rart, hvis du kan udvikle i JavaScript

  • Vi ser gerne, at du er bekendt med front-end udvikling


Vi har vokseværk og har brug for flere hænder. Du er derfor velkommen til at søge, uanset hvor dine kompetencer er stærkest.


Bliv en del af en lille softwarevirksomhed i vækst
CUBES software har vokseværk, og vi begynder at få rigtig travlt. Vi forventer at du er i stand til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver og ansvarsområder – og at du tager initiativet, når du brænder for noget. Samtidig lægger vi vægt på, at vi hjælper og sparrer med hinanden for at løse opgaverne bedst muligt.


Vi forventer, du er frisk på at kaste dig ud i det og tage fat fra dag et. Du skal have en positiv indstilling – også når det går stærkt, og vi modtager komplekse opgaver af kunderne. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor der er stort udviklingspotentiale og mulighed for at skabe en god karriere.


Interesseret i stillingen?
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO, Michael Ege, på tlf. nr. 6062 3232 eller e-mail mege@cubes-software.dk.


Ansøgningsfrist er den 15. september, men vi afholder samtaler løbende, til vi finder den rette kandidat. Send din ansøgning og CV til mege@cubes-software.dk.
Digitale Jobs

Digitale JobsView all posts
Download Form

 

Verification