TrustBox etablerer nyt stort cyber sikkerheds samarbejde i DanmarkBy Redaktionen       July 04, 2017 at 04:49:57 PM


Danske Trustbox har investeret et 2-cifret million beløb i et strategisk partnerskab med Infrascale Inc. fra Sillicon Valley.

Den ene halvdel af partnerskabet, Infrascale Inc. er igen i 2017 blevet udmærket af Gartner, som udnævner Infrascale som ”Leader in disaster recovery as a service” og igen placerer Gartner Infrascale øverst på podiet når det kommer til morderne og innovativ data opbevaring. Med samarbejdet bringes alle deres egenskaber til Danmark som et alternativ til det spinkle og økonomisk krævende udvalg af high-level cloud storage vi ser i Danmark.

De sidste par år har Danmark været udsat for mange cyber angreb, senest med Wannacry i maj og nu med Petya. Der er et akut behov for et alternativ til synkroniseringsmapper og fysiske backup løsninger. Dette samarbejde har skåret ind til benet og fokuserer på sikkerhed, automatik og hurtig gendannelse. Samtidig løses udfordringen med en komplet backup af alt data, fysisk udstyr og systemer.

“The opportunity to partner with a company like Trustbox was greeted with open arms. What both they and their customers need in terms of backup is truly what we’ve modeled our company to offer.”

- Sr. Product Manager, Derek Wood

Som resultat af samarbejde står et stærkt disaster recovery program med op til 3-lags kryptering og lyn hurtig gendannelses proces. For en IT-afdeling giver programmet mulighed for at administrere og overvåge mange konti på en gang. Samtidig er der en indbygget easy setup funktion som gør det muligt at benytte for en ikke kyndig IT bruger. Programmet kan derfor tilpasses til den enkelt bruger, ligesom prisen starter på et niveau hvor alle kan være med.

”Vi kommer primært til at tilbyde partner og forhandler aftaler i Skandinavien. Udbuddet af partner aftaler i Danmark har ikke været stærkt nok hverken på økonomi eller på tillidsforhold. Med dette samarbejde er der nu åbnet op for at både større og mindre distributører kan lave en god forretning i et marked der boomer”

- CEO Trustbox, Rasmus Møller

Allerede et par tusind danske virksomheder benytter i dag Trustbox som sikkerheds system. Samarbejdet vil ikke kun give forhandlere mulighed for en lukrativ forretning, men også give danskerne og danske virksomheder et alternativ til deres eksisterende sikkerheds løsninger.

Se mere på www.trustbox.dk

Kontakt partner i Trustbox Claus Elnegaard for yderligere informationer https://trustbox.dk/index.php/om-os/media-omtaleRedaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all posts
Download Form

 

Verification