Den ultimative guide: Content MarketingBy Redaktionen       June 22, 2016 at 03:54:15 PMContent marketing giver dig muligheden for at gribe dine potentielle kunder tidligere i købsprocessen, og du har dermed muligheden for at skabe relation, forme deres købsadfærd og direkte uddanne dem om et givent produkt.Content marketing er kommet for at blive

b2b-content-marketing-2014-benchmarks-budgets-trends-north-america-by-content-marketing-institute-and-marketingprofs-15-638

Som det ses herover begynder flere og flere virksomheder at investere kraftigt i content marketing. Dog er det stadig de færreste der faktisk ved hvad de gør – de vil bare gerne med, og netop den del skal vi se nærmere på.

Hvordan kommer du fra niveauet “at være med” til i realiteten have 100% kontrol over det du laver og vide hvorfor du gør som du gør.

Download bogen for at få den bedst mulige start.


Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi. Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor. Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

View all posts
Download Form

 

Verification