Eksempel på AI (kunstig intelligens) brugt i hverdagen: Se video med Google Duplex

Det kan være svært at forholde sig til ”Kunstig Intelligens” (Artificial Intelligence/AI) og hvilken størrelse det er, derfor er konkrete eksempler på hvad kan man bruge kunstig intelligens til altid nyttige.

Google Duplex er et godt eksempelt på hvordan AI kan bruges. Google Duplex er stort spring i udviklingen af kunstig intelligens, i forhold til AI’s evne til mere naturligt at tale med mennesker. Google Duplex bruger en naturlig tone og bruger ord og sætninger som “um” og “uh” præcist som mennesker gør. Under en samtale kan Duplex også håndtere afbrydelser og uddybe.

 

Se et eksempel her, på hvordan Google Duplex reserverer et bord på en restaurant, hvor Google Duplex ringer til restauranten og bestiller bord, og fører en helt naturlig samtale, og svarer på modtagerens/restaurantens spørgsmål.

 

 

Google Duplex er et godt bevis på fremskridt i en fælles udvikling af kunstig intelligens, naturlig sprogbehandling, stemme emulering og next-gen microservices, det er disse elementer der tilsammen har banet vejen for digitale assistenter, som kan føles næsten menneskelige.

 

Her er et andet eksempel, fra Google IO Keynote 2018, hvor Google’s CEO Sundar Pichai præsenterer flere eksempler på brugen af Google’s nye AI Assistent. Kernen i Google Duplex er et tilbagevendende neuralt netværk, der blev bygget ved hjælp af en machine learning platform kaldet TensorFlow Extend (TFX).

 

 

Du kan læse mere ift. Google Duplex og Voice Search I vores artikel Accenture’s 19 digitale marketing trends for 2019 (2/3)

 

Her får du også forklaringen på hvorfor Google har så stort et fokus på Google Duplex, det anslås nemlig ift. Voice Search, at i 2020 vil 50 procent af alle søgninger være tale søgning. Faktisk forventes 30 procent af alle søgninger at være screen-free. Få tendenser forventes at ændre digital markedsføring så markant som stemme søgning vil i løbet af de næste par år. Denne hurtige stigning i talesøgning er et lærebog eksempel på teknologisk konvergens.

Download Form

 

Verification

Få vores nyhedsbrev leveret i din inbox.

 

TAK

 

Du vil snarest modtage en e-mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

Download Form

 

Verification

Få vores nyhedsbrev leveret i din inbox.

 

TAK

 

Du vil snarest modtage en e-mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.